Kontakt

info@ubigo.me

Ubigo Innovation AB
Maskingatan 5
SE-417 64 Göteborg

Twitter: UbiGoMe
Facebook: UbiGo.me

VD, Media & Partner/Investor Relations
Hans Arby; Telefon +46 705 15 55 99

Jag har fokuserat på hållbara transporter och ITS för den offentliga och privata sektorn de senaste 12 åren. Jag står bakom den framgångsrika utvecklingen och testet av UbiGo i Göteborg, en fullt integrerad mobilitetstjänst för stadshushåll och företag.

Förutom att arbeta med att kommersialisera UbiGo-konceptet, tillhandahåller jag strategiskt stöd till städer för att utveckla transportstrategier och långsiktig planering och marknadsföring av kollektivtrafik.

Manager Stockholm Operations
Johan von Porat ; Telefon +46 707 24 50 95

I slutet på 90-talet jobbade jag för Volvo Cars i Kalifornien. Redan då märktes trenden att bilägande inte längre var lika viktigt – det viktiga var själva mobiliteten, att enkelt och medvetet kunna förflytta sig. Tack vare teknikutveckling och ökat hållbarhetsfokus, börjar nu omställningen mot mobilitet som tjänst på riktigt och den vill jag vara med och driva!

Jag har även breda erfarenheter från IT och kollektivtrafik och hoppas att dessa, tillsammans med passion för kunder och hållbar utveckling, ska bidra i etableringen av UbiGo i Stockholm.

Marketing & Sales
Christian Seiberlich

Det hela började med att jag var testade UbiGo-tjänsten under Göteborgspiloten. Med min mångåriga bakgrund inom Travel Management branschen blev jag nyfiken på om och hur man kunde tillämpa tjänsten för affärsresor. Eftersom de största besparingarna för tjänsteresor finns i processerna kring styrning, planering, bokning, betalning och uppföljning såg jag en stor potential för företagsmarknaden:  Ett äntligen kunna få andra mobilitetstänster än enbart flyg och tåg integrerade i en sömlös lösning…och resten är historia.
Förutom att arbeta med UbiGo, tillhandahåller jag digitala strategier för rese- och turismföretag samt rådgivning kring Travel Management.